Vinterpromenad

Det är snö ute och jag och Grizzly njuter till hundra procent!

G blev helt tokig när hon märkte att det var vinter ute och gjorde massor med glädje rus, sötnosen <3 Och nyss kom vi in efter en ordentlig långpromenad, så nu är både hon och jag nöjda :)

Har även kört ett pass med freestyleträning/klicker och förhoppningsvis hinner jag med minst ett till, så det kommer i ett senare inlägg. Nu ska jag ta och försöka fokusera på plugget ett tag.


Kaninerna <3

Nu är jag och Grizzlan tillbaka till skolan och Småland :) Tyvärr var vi tvungna och lämna kaninerna i Uppsala, tyckte inte att de skulle behöva åka fram och tillbaka så mycket.. Ska ju vara i Uppsala på jullovet och praktiken direkt efter, om drygt en månad, så då kunde de lika gärna stanna hemma och ha det mysigt där och slippa stressen.

Men allt har gått hur bra som helst med dem! De är så otroligt mysigt med dem, saknar de som bara den!!! Sån otrolig känsla att få mysa, hålla och dem. Jag blir så lugn när jag umgås med den, just för att de sprider sådan lugn till mig, precis som jag behöver!

Grizzly betyder ju massor för mig, men det är inte alltid hon är lugn som ni vet :p Men det finns ingen som kan ersätta henne, hon är ju den andra delen av mig!!!

Men det är ganska skönt att växla lite mellan dem :p


Kallt, men bra dag :)

Har precis kommit hem efter att ha varit och hejjat på Maria och Piri när de gjorde sin debut i klass3 lydnad. Båda gjorde verkligen ett jätte fint arbete som helhet som räckte till ett andra pris och en delad tredje placering. Och nästa gång, när matte inte är lika nervös och med turen på eran sida kommer ett första pris inte vara några problem alls!

Annars så har dagen varit helt okej idag, faktiskt väldigt bra! Inga jobbiga tankar alls, eller jag har iaf inte plågats av dem.. Har lyckats fått i mig både lite frukost och nu har jag ätit soppa och knäckemacka, behövde verkligen få upp värmen på det sättet!

Nu ska jag och Grizzlan resa vidare mot Uppsala för att åka tåg tidigt imorgon!

Ny flockmedlemmar :)

Idag utökades våran, inte så ståra flock, av två styckna till individer. Så idag har jag varit på snabb visit i Tyresö och hämtat hem Dorite och Bella. De är två styckna Dvärgvädurs honor :)
Tanken är att jag som projektarbete ska starta uppfödning av just Dvärgvädur och ha dessa honor som grund, om några veckor ska även en hane få flytta in till oss.
Just nu så funderar jag på vad min kaninuppfödning ska ha för namn, några förslag? Det är precis som kennelnamn, fast med kanin :p

Detta är då Dorite :)



Och det här är Bella och hennes syskon :)


Endel som händer

Just nu är min kropp ganska så sönderbruten, så jag orkar knappt stå på benen på kvällarna..

Men jag klarade iaf att åka och Vibbträna Grizzlan igår. Både hon och jag tyckte det var så otroligt skönt och mysigt. Numera så ligger Grizzlan och sover under nästan hela behandlingen :)

Annars så håller jag på och försöka få till ett nytt HtM-program, eftersom vi tänkte ta tillfälle på Nordiska att visa en ny sida från oss! Vi får se hur det blir, hoppas bara jag kan få mera ork så jag kan hårdträna oss båda!

Men nu ska jag och G bege oss mot sängen!

För i morgon kommer det dyka upp två hemligheter i bloggen :)

Friskvårdsträning

Idag har jag och Grizzlan hunnit med att åka till hundsimmet och köra lite Vibbträning :) Tycker att hon reagerar mera positiv för varje gång som går och är så otroligt glad att vi har denna möjlighet! Hoppas verkligen att det kan bli mycket bra resultat till framtiden och att vovven får hålla sig frisk och kry!

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska byta låt till HtM eller om jag ska ta någon annan.. Vad tycker ni? Den låten jag funderar på har nog andra kört freestyleprogram till, men har inte sett något HtM-program.. Men det kan bli ett himla bra program, om jag sköter mig dvs :p

Mot Finland!

Just nu känns det som om det mesta har klarnat till Nordiska Mästerskapet i freestyle 11-12dec som går i Finland! Båten är bokad, hotell och allt annat fixar förhoppningsvis SKK. Jag har även fått sponsorer så att jag klarar mig rent ekonomiskt ;)

Så nu börjar det verkligen kännas på riktigt!!! Man har nästan inte trott att det har varit sant.. Och eftersom jag "bara" var reserv så har jag ju inte behövt förbereda mig så jätte mycket, trodde jag iaf :p

Men idag fick jag ett mycket positivt mejl från Pia! Där skrev hon att vi även ska ha ett lag i HtM, där Grizzly och jag ska tävla för vårat blå, gula land :D:D Blev helt galet glad och stolt när jag läste det.

Tänk att min hund, som är 3år och jag som är lika ny inom hund som hon är i år, ska få vara med och tävla för Sverige i ett mästerskap!!!

Jag längtar och ser fran mot det så galet mycket. Och jag ska göra mitt bästa för att inte göra er besvikna. Så nu blir det hårdträning i Htm ett tag, vilket jag verkligen ser fram mot!


RSS 2.0