Klickerträning

Just nu så är det inlärning av nya moment som ligger i fokus för oss!  Mycket för att Grizzlan är extremt rolig i klickerträningen, hon tar upp allt på en gång och är galet lättlärd.

Igår började vi träna att hon ska ta av mig strumporna, och efter tio klick så kunde hon det helt utan hjälp och efter ett par klick till så var kommandot befäst :o

Började även att lära henne att släcka lampan och även det går framåt. Har tänkt att träna in endel assistanshundsbeteende på henne. Det är ju så grymt roligt och kanske något man kan använda i freestylen?

Tränar även in nya HtM-positioner, så vi han sattsa på landslaget även i den grenen nästa år! Här har dock tyckt att träningen har gått lite segt, kändes inte som om hon riktigt tänkte på vad hon gjorde.. Men nu gör hon allt utan problem och det är så underbart att se henne jobba och anstränga sig för att göra sitt bästa <3

Sen håller vi på och finputsa på gamla rörelser och moment. Även endel nya freestylerörelser kommer ni få se snart!

Så just nu är det mest bara inomhus träning som gäller för oss. Men ska se till att börja sätta igång programträningen snart igen, men känner mej inte stressad än iaf (y)



Kommentarer
Postat av: Nathalie

Fullt upp märker jag. Vad roligt! :)



Hade du tänkt att delta på inoff. freestyle klass III tävlingen på mässan i december?

2010-10-25 @ 14:19:13
URL: http://ADHunD.webb.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0